Vinterjakker | Columbia Marquam Peak Jackets Collegiate Navy – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Columbia Marquam Peak Jackets Collegiate Navy – Mænd

DKK 1048.57 DKK 492.48

Columbia Marquam Peak Vinterjakke Vinterjakke til mænd i et stilrent design, med store lommer på ydersiden. Marquam Peak jakken har en slidstærk yderside i en polyester/ bomulds blanding der er behandlet så den er va…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2536 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Marquam Peak Vinterjakke
Vinterjakke til mænd i et stilrent design, med store lommer på ydersiden.
Marquam Peak jakken har en slidstærk yderside i en polyester/ bomulds blanding der er behandlet så den er vandafvisende og kan modstå en let regn -eller snebyge. Hætten kan let justeres for den optimale pasform så du får den bedst muligt beskyttelse mod kulde, vind og nedbør. Kunstpelskanten på hætten giver ekstra beskyttelse mod nedbør, men kan også let fjernes hvis det ønskes.
Jakkens klassiske design understreges af den lidt firkantede parka form, med to store praktiske paklommer på hoften og to diskrete napoleons brystlommer. Paklommerne kan også åbnes fra siden med lynlås, og giver sikker opbevaring til dine vigtigste ting.
Columbias Marquam Peak jakke er foret med en tyk og puffet syntetisk fiberforing, der er designet til at efterligne duns måde at isolere på. For at holde varmen sikkert inde i jakken kan den justeres ved håndleddene og ved nederste søm.
Marquam Peak er en dejligt varm vinterjakke til de kolde vinterdage, hvor vejret er ustadigt og du har brug for god beskyttelse imod dets luner – og det klassiske look gør den lige velegent til byen og til ture i naturen.
Herre Vinterjakke
Klassisk Parka look
Syntetiske foring
Aftagelig pelskant

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Columbia Marquam Peak Jackets Collegiate Navy – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: