Vinterjakker | Columbia Marquam Peak Jackets Olive Green – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Columbia Marquam Peak Jackets Olive Green – Mænd

DKK 1158.70 DKK 519.84

Columbia Marquam Peak Vinterjakke Vinterjakke til mænd i et stilrent design, med store lommer på ydersiden. Marquam Peak jakkener foret med en lækker kraftig syntetisk foring, der er designet til at efterligne den måde dun isolerer på, og derfor giver…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2541 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Marquam Peak Vinterjakke
Vinterjakke til mænd i et stilrent design, med store lommer på ydersiden.
Marquam Peak jakkener foret med en lækker kraftig syntetisk foring, der er designet til at efterligne den måde dun isolerer på, og derfor giver en rigtig god varme. Ved håndleddene og ved nederste søm kan jakken let justeres så varmen effektivt holdes inde og kold vindes holdes ude.
Ydersiden er en slidstærk blanding af bomuld og polyester, der er behandlet så den er vandafvisende og derfor kan modstå lette regnbyger og sne. Den justerbare hætte giver ekstra beskyttelse når det blæser, og har en aftagelig kunstpelskant.
Jakkens klassiske design understreges af den lidt firkantede parka form, med to store praktiske paklommer på hoften og to diskrete napoleons brystlommer. Paklommerne kan også åbnes fra siden med lynlås, og giver sikker opbevaring til dine vigtigste ting.
Marquam Peak er en dejligt varm vinterjakke til de kolde vinterdage, hvor vejret er ustadigt og du har brug for god beskyttelse imod dets luner – og det klassiske look gør den lige velegent til byen og til ture i naturen.
Herre Vinterjakke
Klassisk Parka look
Syntetiske foring
Aftagelig pelskant

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Columbia Marquam Peak Jackets Olive Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: