Vinterjakker | Fjällräven Greenland No. 1 Down Jackets Deep Forest – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Fjällräven Greenland No. 1 Down Jackets Deep Forest – Mænd

DKK 1132.70 DKK 485.64

Fjällräven Greenland No. 1 herre vinterjakke Slidstærk dunforet vinterjakke i klassisk design. Greenland No. 1 Down er foret med dun med en fyldvægt…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2566 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Greenland No. 1 herre vinterjakke
Slidstærk dunforet vinterjakke i klassisk design.
Greenland No. 1 Down er foret med dun med en fyldvægt på 800 cuin. Dunene er 95% gåsedun, og giver den absolut bedste isolering mod vinterkulden. Fjällräven bruger kun dun der er etisk produceret, og hvor der er taget til hensyn til både dyrevelfærd og miljø.
Ydestoffet er Fjällrävens slidstærke G-1000 Eco, der er en blanding af 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld. Stoffet er påført en vokscoating der gør det kraftigt vandafvisende og stort set vindtæt. Med tiden vil effekten af voksbehandlingen aftage og derfor kan det være en god ide at genimprægnere jakken med Fjällrävens Greenland Wax
Jakken har et klassisk design med diskrete hoftelommerog to klassiske brystlommer med kuvertlukning og trykknapper. Læderkantbånd på hætten og ved håndleddene giver jakken et mere eksklusivt look.
Fjällrävens Greenland No. 1 Down Jacket kombinerer et klassisk tidsløst design med slidstærke materialer og en dunforing i absolut topklasse, og giver en dejligt varm vinterjakke du kan have glæde af i flere år.
G-1000 Eco
Klassisk design
Varm dunforing

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Fjällräven Greenland No. 1 Down Jackets Deep Forest – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: