Vinterjakker | Fjällräven Keb Wool Padded Jackets Dark Navy – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Fjällräven Keb Wool Padded Jackets Dark Navy – Mænd

DKK 1309.18 DKK 588.24

Teknisk og foret Fjällräven Keb herrejakke Let jakke til trekking og hverdag. Keb Wool Padded Jacket er en del af Fjällrävens serie af teknisk beklædning til udeliv og hverdag. De…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2572 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teknisk og foret Fjällräven Keb herrejakke
Let jakke til trekking og hverdag.
Keb Wool Padded Jacket er en del af Fjällrävens serie af teknisk beklædning til udeliv og hverdag. Denne jakke er tænkt som et mellemlag under en skaljakke, men kan også sagtens bruges som yderste lag på en kølig og tør dag.
Jakken har en glat yderside af genanvendt polyester, der giver minimal friktion indeni en skaljakke. Linningen er også glat, så det også glider godt på det du har indenunder.
Foringen er en blanding af temperaturregulerende og varmende uld og PLA. PLA er en bioplasttype der er lavet af majsstivelse. PLA gør ulden mere fluffy og gør den mere easy-care så den er nemmere at vaske. Ulden kan spores og stammer fra svenske fåre-landbrug hvor dyrevelfærd og arbejdsforhold er i orden.
Uldens naturlige temperaturregulerende egenskaber sørger for at holde en behagelig temperatur omkring kroppen, også selvom intensiteten i aktiviteten svinger.
Til opbevaring af diverse småting har Ken Wool Padded jakken fire lommer, alle med lynås. Hætten kan let justeres så den yder den optimale varme og beskyttelse mod vind og vejr.
Fjällrävens Keb Wool Padded Jacket er perfekt som varmende mellemlag på vandre- eller skituren, men fungerer også rigtig godt som en let isolerende overgangsjakke.
Teknisk mellemlagsjakke
Glat yderside og linning
Foring af uld og PLA
temperaturregulerende
Fire lommer
Justerbar Hætte

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Fjällräven Keb Wool Padded Jackets Dark Navy – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: