Vinterjakker | Fjällräven Kiruna Padded Parkas Mesa Purple – Kvinder

Tilbud

Vinterjakker | Fjällräven Kiruna Padded Parkas Mesa Purple – Kvinder

DKK 1385.10 DKK 547.20

Fjällräven Kiruna Dame Vinterjakke Flot lang hverdags parka til kvinder fra Fjällräven. Kiruna Padded Parkaer foret med Fjällrävens eget G-Loft Supreme, der er en fiberforing giver en god isolering uden at fylde for meget. Parkaen er foret mere omkring k…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2392 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Kiruna Dame Vinterjakke
Flot lang hverdags parka til kvinder fra Fjällräven.
Kiruna Padded Parkaer foret med Fjällrävens eget G-Loft Supreme, der er en fiberforing giver en god isolering uden at fylde for meget. Parkaen er foret mere omkring kroppen end på armene, for at give optimal bevægelsesfrihed.
Den lette foring giver også parkaen en slank silhuet, som kan understreges ved justere den i taljen med det udvendige bælte.
Yderstoffet er Fjällrävens G-1000, der er en slidstærk blanding af 65% polyester og 35% bomuld. Når stoffet bliver trådenen dyppet i flydende voks, det giver stoffet en kraftigt vandafvisende voks-coating. Med tiden vil brug og vask få effekten af voks-coatingen til at forsvinde, så kan man med fordel genimprægnere parkaen med Greenland Wax.
Fortil har parkaen en gennemgående tovejs lynlås, med udvendig beskyttelsesklap, som har trykknapper i bunden, i kraven og ved hagen.
Kiruna Padded Parka har to håndlommer, en udvendig og en indvendig brystlomme, alle med lynlås. Hætten er fast, men kan justeres for den optimale pasform.
Kiruna Padded Parka er perfekt til de milde vintre og i overgangssæsonerne hvor den beskytter mode kulde, vind og en del vand.
G-Loft Supreme fiberforing
Justerbar talje
G-1000 Original
Vandafvisende og vindtæt
Praktiske lommer
Justerbar hætte

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Fjällräven Kiruna Padded Parkas Mesa Purple – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: