Vinterjakker | Fjällräven Singi Wool Padded Parkas Black – Kvinder

Tilbud

Vinterjakker | Fjällräven Singi Wool Padded Parkas Black – Kvinder

DKK 1337.22 DKK 574.56

Fjällräven Singi Wool Vinterjakke Super lækker vinter jakke i flot design fra Fjällräven. Den lange Singi Wool Padded Parka vinterjakke kombinerer det feminine look, med praktiske detaljer der giver den et utal af anvendelsesmuligheder…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2400 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Singi Wool Vinterjakke
Super lækker vinter jakke i flot design fra Fjällräven.
Den lange Singi Wool Padded Parka vinterjakke kombinerer det feminine look, med praktiske detaljer der giver den et utal af anvendelsesmuligheder, både til hverdag og fritid.
Jakken er designet under sloganet "Nature Knows Best" og kombinerer uld med naturlige fibre fra majs i en helt ny form for isoleringsmateriale. Ulden er specielt udvalgt fra svenske fåre-landbrug for at få den absolut bedste kvalitet, og er blandet sammen med majsfibre hvilket gør det mere easy-care og vaskbart. Tættest på kroppen er der en blød linning med detaljer i uld-flannel der gør jakken ekstra behagelig at have på.
Singi Wool Padded Parka er lavet af Fjällrävens eget G-1000 lite Eco, som er en slidstærk blanding af bomuld og polyester der under vævningen er blevet coatet med voks så den er kraftigt vandafvisende. Hætten, lommer og skuldre er lavet af G-1000 Eco for ekstra slidstyrke.
Foran er jakken forsynet med to store lommer med flap lukning, med knap for ekstra sikkerhed, to store lommer på brystet som lukkes med lynlås, samt to inderlommer, som gør at der er masser af plads til opbevaring. Hætten kan justeres med en elastik rundt i kanten, så den kan lukkes helt tæt til hovedet, på de kolde dage.
Lynlåsen er med dobbeltzip, så den nemt kan åbnes nedefra uden at fryse på overkroppen enten i bil, på cykel eller en vandretur. Derudover er der elastiksnor i taljen så den kan tilpasses, alt efter ønsket pasform.
Fjällrävens Singi Wool Padded Parka kombinerer traditionelle gennemprøvede materialer med nyskabende isoleringsmateriale der tager hensyn til naturens resurser uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Fjällräven Singi Wool Padded Parkas Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: