Vinterjakker | Fjällräven Singi Wool Padded Parkas Black – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Fjällräven Singi Wool Padded Parkas Black – Mænd

DKK 1095.77 DKK 601.92

Fjällräven Singi Padded Vinterjakke Robust og varm vinter jakke til herre fra Fjällräven. Singi Wool Padded jakken er fremstil…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2586 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Singi Padded Vinterjakke
Robust og varm vinter jakke til herre fra Fjällräven.
Singi Wool Padded jakken er fremstillet i G-1000 Lite Eco som er 65% polyester og 35% bomuld. Den er voksbehandlet med Fjällrävens Greenland Wax hvilket gør den vindtæt, og kraftige vandafvisende samtidig med at den åndbar. For ekstra slidstyrke er skuldre, hætte og lommer lavet af G-1000 Eco, som lige er en tand kraftigere end G-1000 Lite Eco.
Jakken er foret med en blanding af 88% uld og 12% polyactic, der stammer fra majsfibre. Uld er et af naturens absolut bedste isoleringsmaterialer da det både varmer dejligt, men samtidig også er temperaturregulerende. Majsfiberindholdet gør ulden mere fluffy, og gør det derfor også bedre til at holde på stillestående luft, hvilket øger isolationsevnen. Indholdet af majsfibre gør også at jakken bliver nemmere at vaske.
Singi Wool Padded Parka har den klassiske parkalængde som gør at den er ekstra varm på de rigtig kolde vinterdage. I taljen kan den snøres ind og ved håndleddene kan den justeres med velcrolukning så kulde og vind ikke kommer ind den vej.
Indvendig har parkaen lækre detaljer med blødt uld flannel.
Hætten er med høj hals samt justerbar med elastiksnor, som går hele vejen rundt om hovedet, for at holde den så tæt som muligt. Der er også mulighed for at snøre den til langs kanten ved halsen, hvor der sidder en snor, som har en fed læderdetalje med et lille diskret Fjällräven logo på.
Singi Wool Padded Jakke har to store lommer foran der lukkes med en knap og kuvertlukning.På brystet er der to lommer med lynlåslukning. derudover har parkaen to inderlommer.
Fjällrävens Singi Wool Padded Parka er den perfekte vinterjakke til stort set alle udendørs aktiviteter, men er samtidig også en klassisk og tidsløs parka til brug i byen.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Fjällräven Singi Wool Padded Parkas Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: