Vinterjakker | Fjällräven Singi Wool Padded Parkas Deep Forest – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Fjällräven Singi Wool Padded Parkas Deep Forest – Mænd

DKK 1477.44 DKK 608.76

Fjällräven Singi Padded Vinterjakke Robust og varm vinter jakke til herre fra Fjällräven. Singi Wool Padded jakken er fremstillet af Fjällräven G-1000 Lite Eco som er en blanding af 65% po…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2589 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Singi Padded Vinterjakke
Robust og varm vinter jakke til herre fra Fjällräven.
Singi Wool Padded jakken er fremstillet af Fjällräven G-1000 Lite Eco som er en blanding af 65% polyester og 35% bomuld. Stoffet får under vævningen en voksbehandling der gør det kraftigt vandafvisende og vindtæt. På skuldrene, hætten og lommerne er parkaen forstærket med det klassiske G-1000 Eco for ekstra slidstyrke.
Parkaen går til midt på låret, og giver god beskyttelse mod kulde og vind. I taljen og ved håndleddene kan den justeres så den holder varmen ekstra godt inde. Hætten kan også justeres trinløst for optimal pasform og minimalt varmetab. Når vejret er for varmt til hætter, sørger den høje krave for at holde hals og nakke varmt.
Jakken er foret med en blanding af 88% uld og 12% polyactic, der stammer fra majsfibre. Uld er et af naturens absolut bedste isoleringsmaterialer da det både varmer dejligt, men samtidig også er temperaturregulerende. Majsfiberindholdet gør ulden mere fluffy, og gør det derfor også bedre til at holde på stillestående luft, hvilket øger isolationsevnen. Indholdet af majsfibre gør også at jakken bliver nemmere at vaske. Ulden stammer fra svenske fårefarme.
Singi Wool Padded Jakke har to store lommer foran der lukkes med en knap og kuvertlukning. På brystet er der to lommer med lynlåslukning. derudover har parkaen to inderlommer.
Fjällrävens Singi Wool Padded Parka er den perfekte vinterjakke til stort set alle udendørs aktiviteter, men er samtidig også en klassisk og tidsløs parka til brug i byen.
Vandafvisende G-1000 Lite Eco
Forstærkninger i G-1000 Eco
Foring med 88% uld og 12% polyactic
Justerbar hætte
Flere praktiske lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Fjällräven Singi Wool Padded Parkas Deep Forest – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: