Vinterjakker | Fjällräven Vardag Lite Padded Jackets Dark Navy – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Fjällräven Vardag Lite Padded Jackets Dark Navy – Mænd

DKK 923.40 DKK 506.16

Let foret herrejakke fra Fjällräven Vardag Lite Padded Jacket har en let foring af genanvendt polyester materiale, der er udformet så det k…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2592 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Let foret herrejakke fra Fjällräven
Vardag Lite Padded Jacket har en let foring af genanvendt polyester materiale, der er udformet så det kan indeholde masser af stillestående luft og på den måde holde på varmen. Ærmerne er foret lidt mindre end kroppen, for øget bevægelighed.
Designet med raglanærmer giver ingen generende sømme ved skulderen, og giver jakken et klassisk og strømlignet udseende. For at understrege der har jakken to store skrå håndlommer der lukkes med trykknapper. Derudover har jakken to brystlommer og en indvendig lomme med lynlås.
Hætten kan justeres for optimal pasform og den praktiske to-vejs lynlås giver både mulighed for ekstra bevægelighed og udluftning.
Jakken er lavet af Fjällrävens G-1000 Eco, der er en blanding af 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld. En slidstærk blanding, der ovenikøbet har fået en vandafvisende voks-coating. Den vandafvisende effekt vil med tiden miste sin effekt ved brug og vask, så kan man med fordel genimprægnere jakken med Fjällrävens Greenland Wax.
Fjällrävens Vardag Lite Padded Jacket er en alsidig jakke der både kan bruges i byen og i naturen, ligegyldigt hvad holder den dig behageligt varm uden at fylde for meget.
Let foret med genanvendt polyester
Flere praktiske lommer
Vandafvisende G-1000 Eco

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Fjällräven Vardag Lite Padded Jackets Dark Navy – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: