Vinterjakker | Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jackets Green – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jackets Green – Mænd

DKK 1162.80 DKK 574.56

Slidstærk herre vinterjakke fra Fjällräven Hårdfør trekkingjakke med varm uldforing. Vidda Pro Wool Padded Jacket er lavet af F…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2596 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Slidstærk herre vinterjakke fra Fjällräven
Hårdfør trekkingjakke med varm uldforing.
Vidda Pro Wool Padded Jacket er lavet af Fjällravens G-1000 Eco, der er en slidstærk blanding af 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld. Under vævningen bliver trådene coatet med voks, hvilket giver stoffet en kraftig vand- og vindafvisende overflade, samtidig med at det er mere åndbart end en membranjakke.
Effekten af voksen vil ved brug og vask efterhåndenaftage, så kan man med fordel genimprægnere jakken med Fjällräven Greenland Wax.
Foringen i jakken er en blanding af svensk uld og PLA, et bioplastmateriale lavet af majsstivelse. PLA gør ulden mere fluffy, og øger den i forvejen gode isoleringsevne. Den anvendte uld kan spores, og stammer fra svenske fåre-landbrug, hvor der er styr på dyrevelfærd og etiske arbejdsforhold.
Jakken er kraftigere foret omkring kroppen, og lidt mindre om armene for optimal bevægelsesfrihed.
Vidda Pro jakken har flere funktionelle detaljer, for eksempel hele otte lommer, med god plads til opbevaring af essentielle ting. Skuldresømmene er flyttet væk fra toppen af skuldrene for at undgå risikoen for at de gnaver når der bæres rygsæk. Hætten er foret med genanvendt uld, og kan justeres for optimale pasform.
Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jacket er ideel til trekking, overlevelsesture og krævende udendørs aktiviteter i de kolde måneder. Jakken fungerer dog også rigtig godt som en tidløs vinterjakke til hverdagsbrug.
Slidstærkt G-1000 Eco
Vand- og vindafvisende
Foret med uld og PLA af majsstivelse
Otte praktiske lommer
Foret justerbar hætte

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jackets Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: