Vinterjakker | Nobis Abby Dame Crosshatch Black – Kvinder

Tilbud

Vinterjakker | Nobis Abby Dame Crosshatch Black – Kvinder

DKK 872.10 DKK 506.16

Nobis Abby Dame Vinterjakke Feminin Vinterparka fra canadiske Nobis. Abby har en feminint slankt snit med den klassiske midt-på-låret-parka længde der giver god beskyttelse mod vinterens vejrluner. Parkaen er 100% vand og vindtæt med en Sympatex membran, …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2699 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Nobis Abby Dame Vinterjakke
Feminin Vinterparka fra canadiske Nobis.
Abby har en feminint slankt snit med den klassiske midt-på-låret-parka længde der giver god beskyttelse mod vinterens vejrluner. Parkaen er 100% vand og vindtæt med en Sympatex membran, der effektivt holder vandet ude indtil et vandsøjletryk på 10.000 mm. Alle syninger er indvendigt tapede så der heller ikke kommer vand ind den vej. Indeni sørger en speciel Nobis liner for at parkaen også har en høj åndbarhed.
Abby er lavet af et flot sildebensmønstret stof, der giver jakken et eksklusivt udseende. De to lommer ved hoften er placeret så de understreger den feminine facon i jakken. Parkaen er foret med 100% canadadiske hvide andedun, der giver den bedste varme i forhold til fylde og vægt. Den quiltede konstruktion inde i jakken sørger for at holde dunene jævnt fordelt i jakken, så der ikke opstår kuldebroer.For at holde varmen inde i jakken er der kraftige strikkede manchetter med tommelfingerhuller ved håndleddene.
Hætten er også fyldt med dun, og kan justeres trinløst for den bedst muligt pasform. Hætten er kantet med en flot pels fra canadisk coyote.
Nobis Abby er en flot og feminin vinterparka, og er med sin funktionalitet perfekt til det skandinaviske vinterklima.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Nobis Abby Dame Crosshatch Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: