Vinterjakker | Nobis Yves Herre Crosshatch Black – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Nobis Yves Herre Crosshatch Black – Mænd

DKK 1296.86 DKK 533.52

Nobis Yves Herre Vinterjakke Klassisk herre vinterparka fra Nobis. Yves Parka er perfekt til det skandinaviske klima, da den b…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2870 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Nobis Yves Herre Vinterjakke
Klassisk herre vinterparka fra Nobis.
Yves Parka er perfekt til det skandinaviske klima, da den både er vandtæt og vindtæt og samtidig giver en god varme. Yderstoffet har en flot sildebensstruktur der giver jakken et eksklusivt mat look. Under yderstoffet gemmer der sig en Sympatex membran, der effektivt holder vand ude indtil et vandsøjletryk på 10.000 mm. Membranen gør samtidig parkaen vindtæt og åndbar. For at sikre 100% vandtæthed er alle syningerne indvendigt tapede.
Varmen i Yves Parka kommer fra foringen af canadiske andedun af den absolut bedste kvalitet. Dun giver den bedste varme i forhold til både vægt og fylde. Ved håndleddene sørger kraftige strikkede manchetter for at holde kulden ude, og varmen inde i jakken. Hætten giver ekstra varme og beskyttelse mod kold vind, den kan let justeres for den optimale pasform. Hætten er kantet med en pelskant af canadisk coyote, der kan tages af hvis det ønskes.
Yves Parka har mange funktionelle detaljer.Den gennemgående lynlås på parkaens forside er en praktisk 2-vejs lynlås, der giver god mulighed for ventilation og øget bevægelsesfrihed.Lynlåsen bliver dækket af en stormflap med magnetlukning.Hvis man har brug for yderligere udluftning i jakken er der lynlåse under begge arme.
Nobis Yves Parka kombinerer et stilsikkert ydre med masser af funktionalitet og er den perfekte vinterjakke til manden der vil have det bedste og varmeste.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Nobis Yves Herre Crosshatch Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: