Vinterjakker | Nobis Zenith Dame Crosshatch Black – Kvinder

Tilbud

Vinterjakker | Nobis Zenith Dame Crosshatch Black – Kvinder

DKK 1048.57 DKK 492.48

Knælang og stilren Zenith dameparka fra Nobis Nobis Zenith dame vinterparkaen har en flot feminin pasform, der går ud i en let A-form forneden. I modsætning til mange andre dunfra…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2718 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Knælang og stilren Zenith dameparka fra Nobis
Nobis Zenith dame vinterparkaen har en flot feminin pasform, der går ud i en let A-form forneden. I modsætning til mange andre dunfrakker har Zenith generelt en slank pasform, dog uden at gå på kompromis med varmen. For en ekstra feminin pasform kan parkaen indvendigt justeres i taljen.
Parkaen er foret med hvide andedun af den bedste kvalitet, også i hætten der kan justeres for den optimale pasform og beskyttelse. Dunene bliver holdt sikkert inde i parkaen af en letvægts duntæt liner.
Hætten har en aftagelig pelskant af canadisk coyote, Pelskanten gemmer på en formbar wire så det er let at få den optimale beskyttelse af ansigtet mod kolde vinde og vinterlig nedbør. Udover at pelsen kan tages af, kan hele hætten også tages af jakken, det giver en helt andet look, og gør om muligt Zenith endnu mere stilren.
Zenith parkaen har et flot sildebensmønstret ydermateriale der har fået en DWR behandling der gør det vandafvisende. Under yderstoffet gemmer der sig en Sympatex membran, der gør vinterjakken 100% vandtæt og vindtæt samtidig med at den er åndbar. Hvis der er behov for ekstra udluftning er der diskrete lynlås-åbninger under armene.
Parkaen er knælang og har en praktisk 2-vejs lynlås på forsiden. Lynlåsen bliver beskyttet mod vind og vejr af en stormflap der holdes på plads med praktisk magnetlukning, det er både godt for æstetikken og for dig der ikke skal rode med knapper af forskellig art. Også de fire udvendige lommer lukkes med magneter.
Dunforingen og parkaens design gør at Nobis kategoriserer Zenith Parka som en vinterfrakke, der kan klare ned til omkring -20 grader, dette er selvfølgelig forudsat at ens øvrige beklædning også kan klare den slags temperaturer.
Nobis Zenith parkaen kan både holde dig varm og tør vinteren igennem, og dens tidsløse design gør at det er en vinterjakke du vil bruge sæson efter sæson.
Knælang parka
varm andedunsforing
Justerbar aftagelig hætte
Aftagelig formbar pelskant på hætten
100% vandtæt og vindtæt
Åndbar
Ventilation under armene
Praktiske magnetlukninger udvendigt

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Nobis Zenith Dame Crosshatch Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: