Vinterjakker | Patagonias Bivy Down Jacket Forge Grey – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Patagonias Bivy Down Jacket Forge Grey – Mænd

DKK 848.84 DKK 492.48

Dunjakke med Fillpower 600 Dunfor Herre Vinterjakke med en vandafvisende DWR behandlet yderside, og et tykt dunfor i genanvendte dun. Bivy Down jakken er lavet med en yderside i 100% Polyester i en slidstærk vævning, med…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2602 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Dunjakke med Fillpower 600 Dunfor
Herre Vinterjakke med en vandafvisende DWR behandlet yderside, og et tykt dunfor i genanvendte dun.
Bivy Down jakken er lavet med en yderside i 100% Polyester i en slidstærk vævning, med ekstra forstærkning i 100% Nylon over skuldrene og i kraven. Desuden er stoffet behandlet med DWR for at blive vandafvisende, i tilfælde af at der skulle komme en byge ind over.
Den indvendige liner er lavet i en finere og mere blød 100% Polyester. Den Polyester og Nylon som Patagonia benytter, kommer fra genanvendte materialer, så produktionen efterlader et langt mindre CO2 aftryk på klimaet.
Inde i jakken er et tykt og varmt Dunfor med en Fillpower på 600. Dunene kommer fra genbrugte produkter, så alle tilgængelige materialer bliver anvendt bedst muligt. Dunforet giver en uovertruffen vægt til varme ratio, så du både kan holde dig varm i Danmark, eller endnu koldere klimaer.
Bivy Down Jacket har 2 store håndvarmer lommer med Microfleece foring og åbning i siderne. Jakken har desuden en inderlomme med lynlås, hvor du f.eks. kan beskytte pung, mobil eller nøgler.
Kraven er høj, og lynlåsen er dækket af en bred Stormflap med trykknapper.
For at støtte både løn- og arbejdsforhold i udviklingslande, bliver Patagonia’s Bivy Down jakke syet under Fair Trade Certificerede forhold. Denne jakke er fremstillet i Vietnam, men Patagonia samarbejder med en lang række lande –
LÆR MERE
Herre Dunjakke
Fillpower 600
DWR behandlet
Håndvarmer lommer
Justerbare manchetter
Fair-Trade syet
Blue-Sign Approved

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Patagonias Bivy Down Jacket Forge Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: