Vinterjakker | Patagonias City Storm Parka Black – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Patagonias City Storm Parka Black – Mænd

DKK 1148.44 DKK 492.48

City Storm Herre Vinterjakke Patagonia’s premium tekniske parka er en lækker varm jakke med mange rigtigt fine detaljer, som er vand og vindtæt, og som er skabt i en del genbrugsmaterialer. Det er generelt en jakke m…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2877 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

City Storm Herre Vinterjakke
Patagonia’s premium tekniske parka er en lækker varm jakke med mange rigtigt fine detaljer, som er vand og vindtæt, og som er skabt i en del genbrugsmaterialer. Det er generelt en jakke med stor fokus på bæredygtighed, og den er ydermere fair trade certificeret.
Jakken som har et stilrent klassisk design er udstyret med en 2 lags H2No membran, hvilket gør frakken 100 % vind og vandtæt. Den har en 2 lags skal i 100 % nylon, hvoraf 35 % er genbrugs polyester. På ydersiden har den en DWR coating (durable water repellent) finish. Indvendigt er jakken lavet med 100 % nylon ripstop, så jakken er også rigtig slidstærk både indvendigt og udvendigt. Parka’en er foret med 700 i fill power, bestående af 100 % genbrugs dun fra ænder og gæs, som er genanvendt fra dun produkter.
Lynlåsen kan lynes fra både top og bund, og der er ydermere en storm flap som man kan knappe over lynlåsen. Ved hagen og kraven er der anvendt micro fleece for optimal komfort omkring halsen. Hætten er også foret, kan justeres efter behov, og den kan lukkes helt til så du kan kan holde varmen optimalt. Der er knapper der kan spændes ind ved håndleddene, så vinden ikke blæser op i ærmerne. Jakken vejer blot 1106gram i en størrelse medium, men vægten varierer naturligvis gradvist alt efter størrelse.
Jakken har to store praktiske lommer nederst foran på parka’en, og der er to lommer til at varme hænderne lidt højere på jakken med skjulte lynlåse, foret med en ultra blød og lækker finish indvendigt. Indvendigt er der en inderlomme med lynlås til mobiltelefon eller andre værdigenstande i venstre side, og der er en mesh lomme til handsker, hue eller briller i højre side.
Se videoen for en mere grundig gennemgang af denne parka’s funktioner.
Regular fit
2 lags H2No membran
100 % genbrugs dun fra ænder og gæs
Vand og vindtæt
Foret og justerbar hætte

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Patagonias City Storm Parka Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: