Vinterjakker | Patagonias Down Sweater Dark Borealis Green – Kvinder

Tilbud

Vinterjakker | Patagonias Down Sweater Dark Borealis Green – Kvinder

DKK 1195.63 DKK 513.00

Patagonia Dunjakke Fillpower 800 Super let og varm dunjakke til kvinder, med udvendige håndlommer og en høj krave. Patagonia Down Sweater jakken er perfekt som yderlag på en kølig dag, e…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2426 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Dunjakke Fillpower 800
Super let og varm dunjakke til kvinder, med udvendige håndlommer og en høj krave.
Patagonia Down Sweater jakken er perfekt som yderlag på en kølig dag, eller som ekstra varmt mellemlag under f.eks. en vind- og vandtæt skaljakke, for at give den ultimative lag-på-lag konstruktion, til selv de koldeste vinterdage. Jakken har et 800 Fillpower Dunfor i Advanced Traceable Down, der sikrer at dyrene ikke er tvangsfodret eller plukket levende.
Yderstoffet er lavet i et let Ripstop materiale, i 100% Polyester der stammer fra genanvendte materialer. Produktionen efterlader altså et langt mindre CO2-aftryk på klimaet, og Patagonia har formået at fremstille Down Sweater i 100% Blue-Sign Approved materialer – Syet under Fair-Trade Certificerede forhold, hvor arbejderne er garanteret ordentlige løn- og arbejdsforhold. Patagonia samarbejder med fabrikker i mange lande, og Down Sweateren er fremstillet i Bangladesh.
Jakken har 2 udvendige håndlommer med Vislon lynlåse, samt en inderlomme der også er med lynlås. Inderlommen kan desuden fungere som stuff-sack, hvor du kan pakke jakken ned i sin egen lomme, så du let kan have den med i tasken, klar til at trække frem hvis temperaturerne falder.
Vidste du at :
I 2007 blev Patagonia det første brand, der officielt sluttede sig til netværket af bluesign systempartnere. Ethvert stof du ser som er godkendt af bluesign, tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer til deres fremstilling, som sparer ressourcer og minimerer påvirkningen på mennesker og miljø.
Letvægt Dunjakke
Ripstop yderside
DWR behandlet
Traceable Down Dunfor
800 Fillpower
Håndlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Patagonias Down Sweater Dark Borealis Green – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: