Vinterjakker | Patagonias Downdrift Jacket Owl Brown – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Patagonias Downdrift Jacket Owl Brown – Mænd

DKK 1411.78 DKK 581.40

Patagonia Downdrift herre dunjakke Downdrift dunjakken har et blødt ydre af genanvendt nylon, der stammer fra genanvendte fiskenet. Ved at genanvende fiske…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1881 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Downdrift herre dunjakke
Downdrift dunjakken har et blødt ydre af genanvendt nylon, der stammer fra genanvendte fiskenet. Ved at genanvende fiskenettene er Patagonia med til at mindske plastic forureningen af verdenshavene. Yderstoffet er behandlet med en PFC-fri DWR behandling der giver den en kraftigt vandafvisende overflade. Jakken er altså ikke 100% vandtæt, men kraftigt vandafvisende og kan modstå sne og lette byger af regn. Som det meste andet Patagonia beklædning er dunjakken Fair Trade certificeret.
PFC-stoffer er yderst skadelig for vandmiljøet, og derfor vælger Patagonia at anvende en imprægnering der ikke indeholder disse skadelige stoffer, det er blot en del af deres bæredygtige filosofi, der handler om at efterlade så minimalt et aftryk som muligt ved produktionen af tøj og udstyr.
For at holde på varmen er jakken foret med genanvendte dun med en fyldvægt på 600. Hætten er let foret og giver yderligere beskyttelse og varme. Ved mildere vejr kan hætten tages af, og så beskytter den høje krave halsen og nakken mod kulde og vind. To skrå håndlommer er perfekt til opbevaring og til at varme fingrene i.
Patagonias Downdrift Jacket er ideel til de kolde vinterdage, hvor dunene holder dig varm og den imprægnerede yderside beskytter mod kulde, vind og let nedbør.
Genanvendt nylon ydre
PFC-fri DWR behandling = kraftigt vandafvisende
Genanvendte dun
Fyldvægt 600.
Aftagelig hætte

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Patagonias Downdrift Jacket Owl Brown – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: