Vinterjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Black – Kvinder

Tilbud

Vinterjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Black – Kvinder

DKK 1217.52 DKK 601.92

Patagonia Nano Puff PrimaLoft Damejakke Letvægt og varm Damejakke i en Vindtæt konstruktion med vandafvisende overflad…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2741 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Nano Puff PrimaLoft Damejakke
Letvægt og varm Damejakke i en Vindtæt konstruktion med vandafvisende overflade og PrimaLoft Fiberforing.
Jakken er 100% vindtæt og med en vandvisende DWR behandling af yderstoffet. Jakken er lavet i 100% Genanvendt Polyester, så fremstillingen efterlader et langt efterlader CO2-aftryk på klimaet. Jakken er syet i et Ripstop materiale, hvilket forhindrer at trådene løber, så et lille hul hurtigt bliver til et stort hul.
Foringen i jakken er lavet i PrimaLoft Gold Eco Insulation, som er en af de bedste syntetiske foringer man kan anvende, med 55% genbrugs materialer. Fiberforet opretholder 98% varme selv når det er vådt. Nano Puff jakken har to håndlommer til at varme hænderne i eller opbevare småting,og en brystlomme til dine værdigenstande. Både ved afslutning på hals og ærmer er stoffet skånsomt mod din hud, og lynlåsen er en garage lynlås.
En sidste lækker feature er, at der medfølger et etui til din jakke, som du kan pakke den ned i – Lige til at lægge i rejsetasken eller rygsækken, når du skal have jakken med på tur. Nano Puff Jakken er naturligvis efter Patagonia’s super bæredygtige principper, og den er både Fair Trade Certificeret samt Blue Sign Approved. Det er ingen hemmelighed at vi i Pro Outdoor, er vilde med Patagonia’s filosofi omkring en bæredygtig produktion, og ordentlige løn og arbejdsforhold ved valg af Fair Trade Certificerede samarbejdspartnere.
Vidste du at:
Fair Trade systemet er et fantastisk program, der handler om at skabe bedre løn- og arbejdsforhold for mennesker i Afrika, Asien, samt Syd- og Mellemamerika. Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
Letvægt Damejakke
Regular fit
100% Vindtæt
DWR Behandlet
Vandafvisende
PrimaLoft Fiberfor
Blue Sign Approved
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: