Vinterjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Chicory Red – Kvinder

Tilbud

Vinterjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Chicory Red – Kvinder

DKK 831.74 DKK 513.00

Patagonia Nano Puff PrimaLoft Damejakke Letvægt og varm Damejakke i en Vindtæt konstruktion med vandafvisende overflade og PrimaLoft Fiberforing. Jakken er 100% vindtæt og med en vandvisende DWR behandling af yderstoffet. Jakken er lavet i 100% Genanvendt…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2461 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Nano Puff PrimaLoft Damejakke
Letvægt og varm Damejakke i en Vindtæt konstruktion med vandafvisende overflade og PrimaLoft Fiberforing.
Jakken er 100% vindtæt og med en vandvisende DWR behandling af yderstoffet. Jakken er lavet i 100% Genanvendt Polyester, så fremstillingen efterlader et langt efterlader CO2-aftryk på klimaet. Jakken er syet i et Ripstop materiale, hvilket forhindrer at trådene løber, så et lille hul hurtigt bliver til et stort hul.
Foringen i jakken er lavet i PrimaLoft Gold Eco Insulation, som er en af de bedste syntetiske foringer man kan anvende, med 55% genbrugs materialer. Fiberforet opretholder 98% varme selv når det er vådt. Nano Puff jakken har to håndlommer til at varme hænderne i eller opbevare småting,og en brystlomme til dine værdigenstande. Både ved afslutning på hals og ærmer er stoffet skånsomt mod din hud, og lynlåsen er en garage lynlås.
En sidste lækker feature er, at der medfølger et etui til din jakke, som du kan pakke den ned i – Lige til at lægge i rejsetasken eller rygsækken, når du skal have jakken med på tur.
Jakken er naturligvis også både Fair Trade syet og Blue Sign certificeret. Patagonia har meget fokus på genanvendeligheden i deres materialer, for at sikre sig at deres produkter ikke bidrager til forurening af naturen. Fair Trade sikrer rettigheder og ordentlige forhold til alle arbejdere under produktionen, samtidig med at de støtter de ulande, hvor nogle af deres materialer kommer fra.
Letvægt Damejakke
Regular fit
100% Vindtæt
DWR Behandlet
Vandafvisende
PrimaLoft Fiberfor
Blue Sign Approved
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Chicory Red – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: