Vinterjakker | Patagonias Yosemite Falls Trench Black – Kvinder

Tilbud

Vinterjakker | Patagonias Yosemite Falls Trench Black – Kvinder

DKK 1203.84 DKK 540.36

Letvægt Dame Parka Jakke Patagonia’s Yosemite Falls Trench er syet i Regular Fit, og har en mid-thigh længde. Yderskallen er lavet med Patagonia’s H2No Performance der sørger for at jakken er både Vindtæt og Vandtæt, så du er beskyttet imod den…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2477 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Letvægt Dame Parka Jakke
Patagonia’s Yosemite Falls Trench er syet i Regular Fit, og har en mid-thigh længde.
Yderskallen er lavet med Patagonia’s H2No Performance der sørger for at jakken er både Vindtæt og Vandtæt, så du er beskyttet imod den kolde vind, samt både regn og sne. Jakken er perfekt som yderlag over f.eks en god Fleece, en vamset striktrøje, eller en isolerende mellemlags jakke.
Yosemite Falls jakken når langt ned over benet, og dækker til lidt over knæet. Der er inderlomme samt håndlommer på siderne med flap over. Lynlåsen i fronten er beskyttet af en bred stormflap, og jakken har en rummelig hætte der kan justeres til at lukke tæt til omkring ansigtet, og trykknap manchetter du kan spænde ind om håndleddene.
For at give en mere vandafvisende overflade hvor vandet preller fint af, er jakken DWR behandlet. Den ekstra vandafvisende pleje hjælper både med til at beskytte imod regnen, men er også med til at optimere jakkens åndbare egenskaber.
Jakken er opbygget i en 2-lags konstruktion, hvor både yderskal og liner er lavet i 100% Polyester, der kommer fra genanvendte materialer. Polyester fra genbrug kan komme fra f.eks. nedbrudte kildevand- og sodavandsflasker, der så bliver spundet til tråde som kan bruges til at fremstille beklædning med. Genanvendte materialer efterlader et langt mindre CO2-aftryk på klimaet, og er med til at støtte en mere miljøvenlig produktion.
Fair Trade Certificeret
2-lags konstruktion
H2No Performance
Vindtæt og Vandtæt
Yderskal 100% Polyester
Liner 100% Polyester
Håndlommer og inderlomme

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Patagonias Yosemite Falls Trench Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: