Vinterjakker | Salomon Stance Cargo Jackets Mallard Blue – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Salomon Stance Cargo Jackets Mallard Blue – Mænd

DKK 798.91 DKK 492.48

Salomon Stance Cargo Vinterjakke Vandtæt Herrejakke med 20.000 mm vandsøjletryk og åndbarhed, der både kan bruges …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2660 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Salomon Stance Cargo Vinterjakke
Vandtæt Herrejakke med 20.000 mm vandsøjletryk og åndbarhed, der både kan bruges som let vinterjakke eller som skijakke.
Den store hætte har plads til en hjelm under, eller kan justeres tættere ind omkring hovedet. Udvendigt er der store Cargo lommer med flap over, og håndlommer der passer perfekt til at hvile hænderne og få varmet fingrene i. Indvendigt sidder der snefang, der kan sættes tæt til livet med trykknapper. Så skulle der ikke komme puddersne ind i jakken, hvis du tager en tur i en snedrive.
Stance Cargo Jacket har Salomon’s AdvancedSkin Dry Membran, der sikrer en høj grad af både vandtæthed og åndbarhed. Så uanset om det står ned i lårtykke stråler, eller vejret byder på sne og islag, hjælper jakken både med til at holde dig varm og tør. Membranen har en åndbarhed og vandtæthed på hele 20.000 mm.
Jakken er syet i Relaxed Fit med et 4-vejs Stretch materiale med 14% Elastan, der giver plads til ekstra store armbevægelser og et isolerende mellemlag når temperaturerne er rigtig lave. Jakken klarer stort set alle vejrforhold, alt afhængig af hvad du har på indenunder. Stance Cargo Jacket er perfekt som Skijakke eller til Vandreturen, hvor vejrforholdene udfordrer normale skaljakker og vinterjakker.
Ski- og Vinterjakke
AdvancedSkin Dry
Vandsøjletryk 20.000 mm
Syntetisk fiberfor
4-vejs Stretch
Cargo- og håndlommer
Justerbar hætte
Hjelm kompatibel

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Salomon Stance Cargo Jackets Mallard Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: