Vinterjakker | Sorel Conquest Carly Parka Dame Elderberry – Kvinder

Tilbud

Vinterjakker | Sorel Conquest Carly Parka Dame Elderberry – Kvinder

DKK 1264.03 DKK 595.08

Sorel Conquest Carly Dunjakke Varm og luksuriøs Vinterjakke i den bedste kvalitet fra Sorel. Parkaen har mange f…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2489 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Sorel Conquest Carly Dunjakke
Varm og luksuriøs Vinterjakke i den bedste kvalitet fra Sorel.
Parkaen har mange flotte detaljer, og flere af dem er også praktiske. Lommerne fungerer både som opbevaring og til at varme kolde hænder i.Alle udvendige lynlåse, inklusiv den praktiske to-vejs lynlås på forsiden, er slidstærke Metaluxe lynlåse. En detalje der både er pæn og praktisk er den justerbare talje, Når taljen justeres ind holdes der på varmen, og samtidig bliver den feminine figur understreget. Conquest Carly Parkas yderstof er en slidstærk bomuldsblanding, der er blevet voksbehandlet, så den har fået en kraftigt vandafvisende overflade.
Conquest Carly Parkaer foret med gåsedun af den absolut bedste kvalitet, for at give den bedste varme. Dunene har en fyldvægt på hele 800 cuin. Parkaen har en quiltet struktur, der sørger for at dunene bliver præcis der hvor de skal være. For at varmen ikke skal slippe ud af jakken kan den justeres i den nederste søm. Ved håndleddene er der kraftige ribstrikkede snefang.
Parkaener udstyret med en dejligt stor justerbar hætte, der giver ekstra varme og beskyttelse mod vinterens hårde vejr. Hætten har en pelskant af coyote. Hætten er der i virkeligheden kun brug for når det er rigtigt dårligt vejr, resten af tiden sørger den luksuriøse oversize krave for at holde varmen omkring hals og nakke.Kraven lukkes og holdes på plads af en skjult trykknap og to udvendige oversize hægter.
Pro Outdoor er den eneste danske forhandler af Sorel vinterjakkerne, og dermed giver det dig mulighed for at få en jakke, ikke særligt mange andre har.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Sorel Conquest Carly Parka Dame Elderberry – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: