Vinterjakker | The North Faces New Evolve II Triclimate Jacket Black – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | The North Faces New Evolve II Triclimate Jacket Black – Mænd

DKK 1012.32 DKK 499.32

North Face Evolve 3-i-1 Herrejakke Alsidig 3-i-1 jakke fra The North Face. Evolve II er en del af The North Faces Triclimate serie. Det vil sige at det er en jakke der kan deles i en yderjakke og en inderja…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2672 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

North Face Evolve 3-i-1 Herrejakke
Alsidig 3-i-1 jakke fra The North Face.
Evolve II er en del af The North Faces Triclimate serie. Det vil sige at det er en jakke der kan deles i en yderjakke og en inderjakke.
Yderjakken er vandtæt og åndbar med The North Faces egen Hyvent. Derudover er jakken seam-sealed for 100% vandtæthed. For den optimale pasform kan jakken justeres i den nederste søm og ved håndleddene.
Hætten på yderjakken har en lille skygge, så den giver den bedste beskyttelse mod vind og vand. Hætten kan rulles sammen og gemmes væk i kraven. Indersiden af kraven har et tyndt lag, blødt børstet fleece for komfortens skyld.
Inderjakken i Evolve II er en fleecetrøje fremstillet af genanvendt polyester. Fleecen har en mellem tykkelse på 190 g. pr. kvadratmeter stof.
Det smarte ved The North Faces Triclimate serie er at man frit kan kombinere elementer fra serien. Hvis man for eksempel får slidt inderjakken op, før yderjakken, kan man købe en ny fleece der passer ind.
The North Face Mens New Evolve II Triclimate Jacket kan bruges hele året, afhængig af om man bruger delene hver for sig eller sammen.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | The North Faces New Evolve II Triclimate Jacket Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: