Vinterstøvler | Columbia 100MW Titanium Outdrys Cordovan – Mænd

Tilbud

Vinterstøvler | Columbia 100MW Titanium Outdrys Cordovan – Mænd

DKK 948.71 DKK 492.48

Vandrestøvle med Outdry Membran Columbia læder Vandrestøvle med Vibram ydersål og Vandtæt OutDry membran. 100MW Titanium er lavet med et skaft i en super…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1877 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Vandrestøvle med Outdry Membran
Columbia læder Vandrestøvle med Vibram ydersål og Vandtæt OutDry membran.
100MW Titanium er lavet med et skaft i en super slidstærk Fuldkerne læder og linet med et åndbart mesh, der hjælper med til at transportere fugten væk fra fødderne. Desuden er støvlen forsynet med Columbia Sportswear’s OutDry membran, som giver en barriere vandet ikke kan trænge ind igennem, men som stadig tillader fugten at komme ud, igennem små porer i membranen.
Sålen er opbygget med en Ultra Plush mellemsål i et fjedrende skummateriale, som giver en virkelig god stødabsorbering. Mellemsålen ligger i hele fodens længde, men er tykkest under hælen, hvor der bliver lagt det største tryk, når du tager et skridt.
Ydersålen er en Vibram sål i en hårdhed der er velegnet til Hiking og Trekking, også i kuperede terræner. Vibram laver nogle af de bedste ydersåler til vandrestøvler og sko, og sålen på 100MW støvlen har et dybt mønster, der både griber i bløde og mudrede underlag, samt på klipper og andre hårde overflader. Udformningen på mønsteret er velegnet til op- og nedstigninger i terrænet, så du ikke så let mister fodfæstet.
Herre Vandrestøvle
Fuldkerne Læder
OutDry Membran
Metal spænder
Ultra Plush mellemsål
Vibram ydersål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Columbia 100MW Titanium Outdrys Cordovan – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: