Vinterstøvler | Hanwag Tingris Marone / Chestnut – Mænd

Tilbud

Vinterstøvler | Hanwag Tingris Marone / Chestnut – Mænd

DKK 1231.20 DKK 506.16

Hanwag Tingri Yaklæder Vandrestøvle Hanwag’s Tingri støvle er lavet med en Vibram ydersål, og et vandafvisende skaft i en blød…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2504 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Hanwag Tingri Yaklæder Vandrestøvle
Hanwag’s Tingri støvle er lavet med en Vibram ydersål, og et vandafvisende skaft i en blød og smidig Yak Læder.
Tingri støvlen har et skaft i læder fra Yakokser, der både er garvet for at være utroligt blødt og smidigt fra starten af, men som også har en rigtig flot struktur i overfladen, så man virkelig kan se at støvlen er lavet i ægte læder. Læderet er 100% Chromium frit.
Med let pleje, afhængig af hvor meget du bruger støvlerne, er de lette at vedligeholde, så de både forbliver vandafvisende og holder i mange, mange år.
Ydersålen er en Vibram Endurance, med en ekstra Flex Zone ved hælen. Mellemsålen sørger for at absorbere stødet hvis underlaget er hårdt og ujævnt, og ydersålen har et dybt mønster der både griber fat i klipper eller mudrede og bløde underlag. Støvlen er lavet til All Day Comfort så den stadig er rar at have på, efter mange kilometer på vandrestien – Og stadig er en støvle du har lyst at tage på igen dagen efter, når næste eventyr venter længere fremme.
Hanwag har lavet Vandrestøvler i den bedste kvalitet siden 1921. Alle deres støvler bliver stadig håndlavet i Europa, og fremstillet i kvalitets materialer. Til Tingri Vandrestøvlen har Hanwag valgt det utroligt lækre Yakokse Læder, for at kunne give dig en både fuldt funktionel vandrestøvle, i eksklusive materialer. En støvle som selv din bjergguide vil misunde dig.
Yak Læder
Chromium Free
Vandafvisende skaft
Vibram Endurance Såler
BA skalering
Håndlavet kvalitet
Hiking og Trekking

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Hanwag Tingris Marone / Chestnut – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: