Vinterstøvler | Salomon Quest Prime GTXs Phantom – Mænd

Tilbud

Vinterstøvler | Salomon Quest Prime GTXs Phantom – Mænd

DKK 755.82 DKK 437.76

Quest Prime Goretex Vandrestøvle Let og sporty udgave af den populære Salomon Quest Vandrestøvle til herre. Støvlen har vandtæt Goretex membran, åndbare tekstil paneler med Nubuck forstærk…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2628 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Quest Prime Goretex Vandrestøvle
Let og sporty udgave af den populære Salomon Quest Vandrestøvle til herre.
Støvlen har vandtæt Goretex membran, åndbare tekstil paneler med Nubuck forstærkninger, og en sål der opbygget for at kunne håndtere nogle af de hårdeste vandreruter du kan udsætte den for.
Støvlen har en Contagrip MD Ydersål der er hårdfør og med et dybt mønster, der både griber på faste eller løse underlag. Mellemsålen er i en EnergyCell EVA skum, der virker stødabsorberende og fjedrende, så din fod har en optimal beskyttelse imod hårde stød og ujævne underlag. Inde i støvlen ligger en OrthoLite Indlægssål der er formet for at følge fodens naturlige konturer, og giver en sublim komfort så snart du træder nedstøvlen.
Udvendigt er skaftet lavet i en kombination af store åndbare mesh-paneler, med forstærkninger i Nubuck der beskytter både hæl og sider på Quest Prime støvlen. For at beskytte fronten bedre, er der et super kraftigt PU kantbånd over tæerne, så hverken tæt underskov eller løse sten og klipper, kan udfordre denne vandrestøvles versatilitet.
Snørrebåndene kan sikres på midten med Salomon’s Lace Locker, så du nemmere kan snørre og justere snørrebåndene over forfod eller omkring ankel, hver for sig.
Pro Outdoor har over 30 års erfaring med nogle af de Bedste Vandrestøvler på markedet, og er stolte over at kunne anbefale Salomon’s Quest Prime GTX som en af de mest Allround anvendelige Vandrestøvler, hvor både funktionalitet og all-day comfort, er nogle af de vigtigste elementer i en gennemført og kvalitetstestet, top kvalitets Herrestøvle til alle typer Trekking og Hiking.
Vandtæt Goretex
Contagrip MD Ydersål
EnergyCell EVA Mellemsål
OrthoLite Indlægssål
Åndbare Mesh-paneler
Nubuck forstærket
Beskyttende PU kantbånd

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Salomon Quest Prime GTXs Phantom – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: