Vinterstøvler | Salomon X Ultra 4 Mid Wide GTXs Black – Kvinder

Tilbud

Vinterstøvler | Salomon X Ultra 4 Mid Wide GTXs Black – Kvinder

DKK 841.32 DKK 554.04

Salomon X Ultra Wide GoreTex Vandrestøvle X Ultra 4 Wide er en opdateret udgave af den klassiske X Ultra vandrestøvle, med en ekstra bred pasform omkring forfoden og en lidt smallere hælkappe der giver bedre stabilitet til fod…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2098 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Salomon X Ultra Wide GoreTex Vandrestøvle
X Ultra 4 Wide er en opdateret udgave af den klassiske X Ultra vandrestøvle, med en ekstra bred pasform omkring forfoden og en lidt smallere hælkappe der giver bedre stabilitet til foden.
Opbygningen af sålen understøtter stabiliteten med en kraftig Contagrip MA ydersål, der giver god skridsikkerhed i de fleste terræntyper. Mellemsålen er i en stødabsorberende EnergyCell EVA skum, der både fjedrer når du tager et skridt, samt beskytter foden nedefra imod stød og ujævne underlag.
Skaftet på Salomon’s X Ultra Vandrestøvle er lavet af slidstærkt og fintmasket tekstil, med påsvejsede syntetiske forstærkninger, placeret for optimal støtte af foden. Det smarte Quicklace system gør det nemt at snøre skoen til og tilpasse den til lige netop din fod.
Støvler er med vandtæt GoreTex membran, der effektivt holder dine fødder tørre i regnvejr, samt ved vandring i våde områder og igennem pytter. For at gøre membranen så åndbar som muligt, er skoenes ydermaterialet behandlet så det er vandafvisende og vandet bedre perler af på overfladen.
Salomon’s X Ultra Mid Wide er en alsidig vandrestøvle med god plads omkring foden, der der både holder fødderne tørre og støtter dem godt ved ujævne underlag.
Wide pasform
GoreTex Membran
Vandtæt og Åndbar
Mesh paneler
Syntetiske forstærkninger
Contragrip MA ydersål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Salomon X Ultra 4 Mid Wide GTXs Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: