Vinterstøvler | Sorel 1964 Pac 2 Dame Buff / Black – Kvinder

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel 1964 Pac 2 Dame Buff / Black – Kvinder

DKK 800.28 DKK 437.76

Sorel 1964 Pac Vinterstøvle En lettere Sorel model hvor kvaliteten er i top. Sorel 1964 pac er vandtæt med forseglede sømme og et skaft i vandtæt ruskind. Denne støvle er en lidt lettere Sorel model, men den kan stadig holde fød…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1938 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Sorel 1964 Pac Vinterstøvle
En lettere Sorel model hvor kvaliteten er i top.
Sorel 1964 pac er vandtæt med forseglede sømme og et skaft i vandtæt ruskind.
Denne støvle er en lidt lettere Sorel model, men den kan stadig holde fødderne varme og tørre.
Foden er som på andre Sorel støvler lavet i naturgummi, og denne støvle er forsynet med en sildebensmønstret sål som giver et bedre greb i underlaget end en helt glat sål.
Sorel 1964 Pac minder i designet en del om den klassiske Sorel Caribou, men er lavet mere slank og feminin. og er betydelig lettere vejer ca det halve af hvad en Sorel Caribou vejer.
Den udtagelige indersok sikrer en støvle der er testet ned til -32 grader celsius. Sorel 1964 pac 2 toppes af en snefang i tæt plys, der gør at støvlen sidder godt til benet i toppen.
Pro-Outdoor.dk anbefaler at du behandler gummiet på støvlen med Lacrosse Naturgummi spray der gør at det forbliver blødt og smidigt.
Denne Sorel støvlekan få dig igennem den danske vinter og skiferien med manér.
Kig forbi vores 750 kvm store butik på hovedgaden i Holbæk og se de 100 forsk. Sorelmodeller vi har udstillet, og find det par der netop passer dig. Hos Pro Outdoor er vi specialister i Sorel og har solgt Sorel i over 25 år, ligesom vi har hjulpet og rådgivet mange mennesker som skal til Grønland for at arbejde eller opleve den storslåede natur om vinteren. Vi har selv rejseerfaring fra Grønland.
Til vedligeholdelse af denne Sorel støvle anbefaler vi LaCrosse naturgummispray, for at holde gummiet blødt og smidigt. Og Nikwax imprægnering til Nubuck og Ruskind.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel 1964 Pac 2 Dame Buff / Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: