Vinterstøvler | Sorel 1964 Pac Nylon WPs Quarry / Dove – Mænd

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel 1964 Pac Nylon WPs Quarry / Dove – Mænd

DKK 841.32 DKK 554.04

Sorel 1964 Pac Nylon, Vinterstøvle Sorel 1964 Pac Nylon WP er en rigtig varm og lækker vinterstøvle, som både er vandtæt og utr…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2481 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Sorel 1964 Pac Nylon, Vinterstøvle
Sorel 1964 Pac Nylon WP er en rigtig varm og lækker vinterstøvle, som både er vandtæt og utroligt komfortabel. Støvlen er testet helt ned til -40°C, så du kan snildt holde varmen på selv de helt kolde dage.
På trods af den gode varme, så er 1964 Pac Nylon faktisk ikke så tung og kraftig, som man måske kunne forestille sig. For enden af det bløde skaft sidder et Sherpa Pile snefang, som lukker godt til omkring læggen og holder sne ude af støvlerne.
Foden er lavet som en gummistøvle i vulkaniseret gummi, der ikke er følsomt overfor hverken sne, sjap eller vand. Skaftet er lavet i en dejlig blød nylon, så støvlen ikke føles stiv. Derudover er skaftet også PU-behandlet på indersiden, så det bliver vandtæt. For at sikre vandtætheden 100% er 1964 pac modellen Seam Sealed, hvilket vil sige at syningerne er forseglet indefra med en gummilim.
Det som især gør 1964 Pac Nylon egnet til de helt kolde arktiske forhold er, at den er udstyret med en 9 mm tyk filtsok, som isolerer rigtig godt. I mellemsålen sidder et 2,5 mm tyk frost plug, som isolerer mod kulde nedefra.
Ydersålen er i gummi med et sildebensmønster, som giver en god friktion på både våde, frosne og løse underlag. Gummikvaliteten har desuden den fordel at den ikke fryser og bliver stiv, uanset hvor koldt vejret er.
Varm og komfortabel vinterstøvle
Sherpa Pile snefang
Vandtæt
9 mm tyk filtsok
2,5 mm frost plug
Gummiydersål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel 1964 Pac Nylon WPs Quarry / Dove – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: