Vinterstøvler | Sorel Caribou Dame Shale / Stone – Kvinder

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Caribou Dame Shale / Stone – Kvinder

DKK 889.20 DKK 437.76

Sorel Termo Caribou Damestøvle Den originale og tidløse Sorel vinterstøvle som kan få dig igennem den kolde vinter da den er testet ned til -40 grader celsius. Caribou S…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1946 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Sorel Termo Caribou Damestøvle
Den originale og tidløse Sorel vinterstøvle som kan få dig igennem den kolde vinter da den er testet ned til -40 grader celsius. Caribou Støvlen er 100 % vandtæt, med indvendigt forseglede sømme. Foden er i naturgummi, med en groft riflet sål der sikrer et godt greb i både i gadebilledet og ved en tur i skoven.
Selve foden er lavet af naturgummi, der forbliver blødt, selv i hårde frostgrader, og ydermere sikrer en behagelig og sikker støvle.
Skaftet på denne Sorel støvle er lavet af vandtæt nubuck, som giver et flot mat look.
Inderstøvlen afsluttes foroven med et dejligt blødt snefang, og kan tages ud af støvlen, og består af en 9 mm tyk Thermoplus filt sål. Thermoplus betyder at der i sålen er indlagt et tyndt lag varme/kuldereflekterede stof der reflekterer varme ind i støvlen og kulden ud af Sorel støvlen.
Til vedligeholdelse af Sorel Caribou anbefaler vi LaCrosse naturgummispray, for at holde gummiet blødt og smidigt. Og Nikwax imprægnering til nubuck og ruskind.
KIg forbi vores store 750kvm butik på hovedgaden i Holbæk, vi er specialister gennem 25 år i salg af Sorel støvler og har alle de modeller du ser i vores webshop udstillet. Vi har bl.a leveret Sorel til en del ekspeditioner til Grønland ligesom vi også rådgiver mange som skal til Grønland og opleve den stoslåede natur om vinteren.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Caribou Dame Shale / Stone – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: