Vinterstøvler | Sorel Caribou Herre Bruno – Mænd

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Caribou Herre Bruno – Mænd

DKK 825.59 DKK 478.80

Caribou Termo Herrevinterstøvle Den klassiske Sorel Herrevinterstøvle i tidløst design. Støvlen er Seam Sealed, hvilket betyder at syningerne er forseglet med et gummilag. Dette skaber en megetvandtæt støvle, der samtidigt sikrer at foden kan ånde….

På lager

Varenummer: C.3905/TO2429 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Caribou Termo Herrevinterstøvle
Den klassiske Sorel Herrevinterstøvle i tidløst design.
Støvlen er Seam Sealed, hvilket betyder at syningerne er forseglet med et gummilag. Dette skaber en megetvandtæt støvle, der samtidigt sikrer at foden kan ånde.
Indersokken er en udtagelig 9mm ThermoPlus®filtet sok, der kan luftes, tørres og renses.
I selve sokken er der indlagt en ekstra alufilm for at reflektere kulden fra jorden og for at reflektere kropsvarmen.
Sålen er lavet i naturgummi som ikke stivner under ekstreme kuldegrader. Fodfæstet er herved sikret på alle glatte overflader, smart når man skal på skiferie, eller ud på længervarende ophold i kolde egne. Testet ned til -40°C./b>.
Udover at Sorel Caribou som vinterstøvle har en masse unikke egenskaber har den samtidigt vundet indpas som moderigtig vinterbeklædning igennem de sidste år. Ikke helt uden grund.
Pro-Outdoor.dk har eksisteret siden 1988 og har lige siden de tidlige år haft Sorel i sortimentet,, vi kan stærkt anbefale dette som en af de bedste Herre Vinterstøvler, kig forbi vores 750kvm stor butik på hovedgaden i Holbæk, eller køb online. Vi har over 25 års erfaring i salg og vejledning af Sorel vinterstøvler. Alle de støvler du finder i vorers webshop har vi fysisk i vores butik, så du kan bare komme forbi og prøve.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Caribou Herre Bruno – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: