Vinterstøvler | Sorel Caribou Herre Buff – Mænd

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Caribou Herre Buff – Mænd

DKK 1321.49 DKK 567.72

Caribou Vinterstøvle med Læderskaft Den originale Sorel vinterstøvle i tidløst design. Støvlen er ofte blevet efterlignet men ingen af disse efterligninger be…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2498 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Caribou Vinterstøvle med Læderskaft
Den originale Sorel vinterstøvle i tidløst design. Støvlen er ofte blevet efterlignet men ingen af disse efterligninger besidder den originale Sorel Caribou vinterstøvlens unikke egenskaber.
Sålen er lavet i naturgummi som ikke stivner under ekstreme kuldegrader. Fodfæstet er herved sikret på alle glatte overflader, smart når man skal på skiferie, eller ud på længervarende ophold i kolde egne. Testet ned til -40°C.
Støvlen er Seam Sealed, hvilket betyder at syningerne er forseglet med et gummilag. Dette skaber en megetvandtæt støvle, der samtidigt sikrer at foden kan ånde.
Indersokken er en udtagelig 9mm ThermoPlus®filtet sok, der kan luftes, tørres og renses.
I selve sokken er der indlagt en ekstra alufilm for at reflektere kulden fra jorden og for at reflektere kropsvarmen.
Udover at Sorel Caribou som vinterstøvle har en masse unikke egenskaber har den samtidigt vundet indpas som moderigtig vinterbeklædning igennem de sidste år. Ikke helt uden grund.
Til det danske vintervejr med svingende temperaturer, sjap og slud giver denne støvle sin ejermand tørre og varme fødder i al slags vejr.
Hos Pro-Outdoor.dk har vi i næsten 20 år solgt Sorel vinterstøvler i vores butik på hovedgaden i Holbæk, og det hele startede med denne ene model, i denne mest klassiske farve, af dem alle.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Caribou Herre Buff – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: