Vinterstøvler | Sorel Caribou Wool Herre Tobacco – Mænd

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Caribou Wool Herre Tobacco – Mænd

DKK 1149.12 DKK 567.72

Caribou Wool Vinterstøvle i flot Læder Sorel Caribou WL er den originale og tidløse Sorel støvle med lidt ekstra lækre detaljer. Denne vinte…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2515 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Caribou Wool Vinterstøvle i flot Læder
Sorel Caribou WL er den originale og tidløse Sorel støvle med lidt ekstra lækre detaljer.
Denne vinterstøvle er testet ned til-40°C. Den er 100 % vandtæt, og er Seam Sealed®, hvilket vil sige at syningerne er forseglet indvendig med vulkaniseret gummi for fuldstændig vandtæthed. Foden er i naturgummi, med en groft riflet sål der sikrer et godt greb i både i gadebilledet og ved en tur i skoven.
I denne støvle består indersokken af en 9mm Thermoplus® filtet uldsok, der sørger for at holde en behagelig temperatur omkring foden. Fra naturens side er uld temperaturregulerende, og denne egenskab tager det med sig i den støvle.
Den øverste hvide kant fungere som snefang og er med til at holde sneen ude når man F.eks er ude og kælke sammen med børnene.
Den nederste del af støvlen er lavet af naturgummi, der forbliver blødt, selv i hårde frostgrader, og ydermere sikrer en behagelig og sikker støvle. Skaftet på støvlen er lavet af vandtæt fuldgarvet læder.
For bedst vedligeholdelse af denne vinterstøvle anbefaler vi at du bruger LaCrosse naturgummispray, for at holde gummiet blødt og smidigt. Og Nixwax imprægnering: "Nubuck & Leather" til skaftet.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Caribou Wool Herre Tobacco – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: