Vinterstøvler | Sorel Cumberland 2 Dame Black – Kvinder

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Cumberland 2 Dame Black – Kvinder

DKK 1012.32 DKK 499.32

Sorel Cumberland Vinterstøvler Et lettere alternativ til en tung vinterstøvle fra Sorel. Cumberland 2 støvlerne har en formstøbt…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2027 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Sorel Cumberland Vinterstøvler
Et lettere alternativ til en tung vinterstøvle fra Sorel.
Cumberland 2 støvlerne har en formstøbt fod af gummi med thermoeffekt, som giver en god varme uden at blive tungt og klodset.Foden har en god pasform, og kan passe de fleste. Den er smallere end Sorel støvlerne med udtagelig foring, og derfor følger den ofte også bedre med foden når du går. Den nederste sål er groft mønstret, så du står godt fast på de fleste overflader. Gummifoden er naturligvis vandtæt og beskytter din fod mod vinterens sne og sjap.
Skaftet er lavet af vind -og vandafvisende tekstil, der er blødt og nemt at snøre til omkring dit ben.For at give ekstra beskyttelse mod vind og vand er skaftets tekstil indvendigt belagt med PU. For at vedligholde tekstilskaftet og holde det pænt anbefaler Pro-Outdoor.dk at du løbende imprægnerer det for eksempel med
Nikwax Fabric and Leather Proof
.
Selvom Cumberland 2 vinterstøvlerne er lettere end de traditionelle Sorel støvler er den stadigt god varm. Støvlerne er foret med 200 g fiberforing , der sammen med thermo-gummifoden gør at Sorel har testet støvlerne ned til -32 grader, forudsat at resten af din beklædning og især dine sokker er tilpasset til vejret.
Sorels Cumberland er et godt vinterstøvle alternativ til dig der gerne vil have en støvle der er god at gå i der ikke vejer for meget, men ikke vil gå på kompromis med varme og komfort.
Gummis fod med thermo effekt.
Blødt skaft af tekstil
Pu belægning indvendigt i skaftet
200 g. fiberforing
testet end til -32 grader

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Cumberland 2 Dame Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: