Vinterstøvler | Sorel Explorer Boot WPs Black / Jet – Mænd

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Explorer Boot WPs Black / Jet – Mænd

DKK 1290.02 DKK 554.04

Sorel Explorer Herre Vinterstøvle Vinterstøvle med et halvhøjt skaft i Nubuck Læder, 100g iolering og Microfleece liner. Explorer støvlen er lavet som et lett…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2524 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Sorel Explorer Herre Vinterstøvle
Vinterstøvle med et halvhøjt skaft i Nubuck Læder, 100g iolering og Microfleece liner.
Explorer støvlen er lavet som et lettere alternativ til en stadig varm Sorel Vinterstøvle, som kan bruges både i overgangssæsonerne eller på de helt kolde vinterdage, hvis du bare lige opgraderer til en lidt tykkere ulden sok.
Nubuck læderet er let at pleje og vedligeholde, så støvlen forbliver både vandtæt og åndbar. Regelmæssig pleje forlænger også støvlens levetid markant, samtidig med at den bliver flottere og flottere, når den bliver gået til og læderet for lov at forme sig lidt efter dine fødder.
Indvendigt er støvlerne foret med 100 gram fiberfor, samt en Microfleece lining der giver lidt ekstra komfort og fugtledende evner. Ydersålen er lavet i en gummiblanding der har et godt greb på både våde og kolde overflader, med et sildebensmønster der er perfekt til snevejr og sjappede veje og stier. Inde i støvlen ligger en tyk og stødabsorberende EVA indlægssål med en tekstil beklædning på oversiden. Hele vejen omkring foden sidder et højt syntetisk kantbånd på ydersiden, der både beskytter imod skidt, snavs og pletter fra vejsalt.
Herre Vinterstøvle
Nubuck Læder skaft
100 gram Fiberfor
Microfleece Lining
EVA Indlægssål
Gummi Ydersål
Syntetisk kantbånd

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Explorer Boot WPs Black / Jet – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: