Vinterstøvler | Sorel Joan of Arctic Dame Nori / Dark Stone – Kvinder

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Joan of Arctic Dame Nori / Dark Stone – Kvinder

DKK 1021.90 DKK 560.88

Sorel Joan of Arctic Damestøvle Moderigtig vinterstøvle der holder fødderne varme og tørre fra Sorel. Joan of Arctic er bygget op somen klassisk pacboot. Det vil sig…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1970 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Sorel Joan of Arctic Damestøvle
Moderigtig vinterstøvle der holder fødderne varme og tørre fra Sorel.
Joan of Arctic er bygget op somen klassisk pacboot. Det vil sige at støvlen består af en vandtæt yderstøvle og en varm udtagelig Filtsok.
Yderstøvlen har en fod i naturgummi, der forbliver blødt og smidigt, selv i hårde kuldegrader. Skaftet er lavet af blødt og vandtæt ruskind. For ar gøre støvle 100% vandtæt er samlingerne indvendigt belagt med et tynd lag vulkaniseret gummi. Den inderste varme foring er 6 mm tyk, og er fremstillet af genanvendt filt. Øverst har et snefang af kunstpels der holder sne ude og varmen inde. Joan of Arctic vinterstøvlen er testet ned -32 grader.
Sorels Joan of Arctic kommer i flere flotte farver, og denne Nori er ingen undtagelse, og sørger for at holde dine fødder komfortabelt varme og tørre, selv når termometeren viser flere minusgrader.
OBS: Ved brug vil filtsålen trykke sig sammen og give sig ca. ½ nummer, derfor må støvlen godt sidde til, men ikke stramme i starten.
Langskaftet
Tyk Filtsok
Naturgummi
Vandtæt

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Joan of Arctic Dame Nori / Dark Stone – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: