Vinterstøvler | Sorel Joan of Arctic Luxs Black – Kvinder

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Joan of Arctic Luxs Black – Kvinder

DKK 1395.36 DKK 574.56

Sorel Joan of Arctic Lux Støvle Joan of Arctic er en af de absolut mest populære Dame Vinterstøvler fra Sorel. Lux udgaven er lavet i ekstra lækre materialer, og med en stor…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1973 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Sorel Joan of Arctic Lux Støvle
Joan of Arctic er en af de absolut mest populære Dame Vinterstøvler fra Sorel.
Lux udgaven er lavet i ekstra lækre materialer, og med en stor og fyldig pelskant omkring læggen, i ægte shearling lammeskind. Foden i naturgummi har fået et sprøjt med glitter.
Joan of Arctic Lux er bygget op somen klassisk pacboot. Det vil sige at støvlen består af en vandtæt yderstøvle og en varm blød udtagelig filtsok i 6mm cashmere uld . Yderstøvlen har en fod i naturgummi, der forbliver blødt og smidigt, selv i hårde kuldegrader. Skaftet på Joan of Arctic Lux, er lavet i fuldkerne læder i den bedste kvalitet, der er garvet så det er ekstra-ordinært blødt fra starten af. Læderet får også en smukt patina, som støvlerne bliver gået til.
For ar gøre støvle 100% vandtæt er samlingerne indvendigt belagt med et tynd lag vulkaniseret gummi. Den inderste varme foring er 6 mm tyk, og er fremstillet det blødeste cashmere uld. Øverst har et snefang af kunstpels der holder sne ude og varmen inde. Joan of Arctic vinterstøvlen er testet ned -32 grader.
Vandtæt konstruktion
Skaft i Fuldkerne læder
Indvendigt filtsok i 6mm cashmere uld
Filt Frostplug 2,5 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Joan of Arctic Luxs Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: