Vinterstøvler | Sorel Joan of Arctics Black / Quarry – Kvinder

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Joan of Arctics Black / Quarry – Kvinder

DKK 978.12 DKK 437.76

Sorel Joan of Arctic Vinterstøvle Langskaftet dame vinterstøvle med en 6 mm tyk indersok, samt en stor og fyldig faux pelskant. Den 6 mm tykke indersok gør at støvlerne er testet ned til -32°C, så du sagtens kan holde varmen igennem en r…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1976 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Sorel Joan of Arctic Vinterstøvle
Langskaftet dame vinterstøvle med en 6 mm tyk indersok, samt en stor og fyldig faux pelskant.
Den 6 mm tykke indersok gør at støvlerne er testet ned til -32°C, så du sagtens kan holde varmen igennem en rigtig isvinter, eller bruge Joan of Arctic støvlen længere nordpå som i Norge eller på Grønland. For at kulden heller ikke kan vandre op igennem støvlen nedefra, ligger der i bunden en ekstra Bonded Felt Frost Plug på 2,5 mm tykkelse.
Støvlen er lavet med det klassiske Sorel-look, med en fod der er støbt i ægte naturgummi, og et skaft i en flot Nubuck. For at sikre vandtætheden er syningerne Seam-Sealed, så der hverken kan komme sne, sjap eller vand ind til foden. Forseglingen sker ved at syningerne bliver limet fra indersiden, men en gummilim der påføres i hånden.
Ydersålen er lavet i vulkaniseret gummi, med et sildebensmønster der står godt fast på våde og kolde overflader. Gummikvaliteten har også den fordel at den ikke mister grebet i underlaget, selv når det bliver ekstremt koldt.
Joan of Arctic støvlen er en af de mest populære Vinterstøvler til kvinder, der med sit super flotte look og ekstremt gode varme, kan bruges både til hverdag, fest og rejser.
Nubuck skaft
Gummi fod
Seam Sealed
6 mm indersok
2,5 mm Frost Plug
Faux Pelskant

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Joan of Arctics Black / Quarry – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: