Vinterstøvler | Sorel Newbies Elk / British Tan – Kvinder

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Newbies Elk / British Tan – Kvinder

DKK 1077.30 DKK 506.16

Sorel Newbie Dame Vinterstøvle Let og stilren dame vinterstøvle, der kan bruges både i overgangssæsonerne, eller på kolde vinterdage med en lidt tykk…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2052 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Sorel Newbie Dame Vinterstøvle
Let og stilren dame vinterstøvle, der kan bruges både i overgangssæsonerne, eller på kolde vinterdage med en lidt tykkere ulden sok.
Indvendigt er støvlen foret med et Microfleece materiale, der både giver isolering og fugtledende egenskaber, så fugten kan komme væk fra foden. Nubuck læderet er også åndbart, og er nemt at pleje så det forbliver vandtæt og smidigt. Regelmæssig pleje kan også hjælpe rigtig meget imod pletter fra salt, når veje og stier er blevet saltet efter frostvejr, udover at det selvfølgelig forlænger støvlens levetid markant.
Newbie støvlen har en fod der er lavet i vandtæt Nubuck Læder, der kommer til at forme sig flot efter foden, som støvlerne bliver gået mere og mere til. Nubuck læderet går også bagom hælen, hvor resten af skaftet på støvlen er afsluttet med et filtet stykke op omkring læggen. Kombinationen af materialer giver støvlen et friskt pust og tidsløst design.
Ydersålen er lavet i Sorel’s klassiske naturgummi kvalitet, der har en god friktion på både våde og kolde overflader, uden at sålen mister grebet. Sålen er sildebensmønstret og specielt velegnet til sne eller sjap.
Dame Vinterstøvler
Nubuck Læder fod
Microfleece isolering
Vandtæt konstruktion
Naturgummi ydersål
Sildebens mønster
Former sig efter foden

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Newbies Elk / British Tan – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: