Vinterstøvler | Sorel Rylee Dame Black – Kvinder

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Rylee Dame Black – Kvinder

DKK 971.28 DKK 478.80

Sorel Rylee Dame Vinterstøvle Let dame overgangs -og vinterstøvle fra Sorel. Rylee er lavet i lækker vandtæt ruskind med en flot tweed detalje på bagsiden af benet. For at være rustet til de det danske efterår …

På lager

Varenummer: C.3905/TO1983 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Sorel Rylee Dame Vinterstøvle
Let dame overgangs -og vinterstøvle fra Sorel.
Rylee er lavet i lækker vandtæt ruskind med en flot tweed detalje på bagsiden af benet. For at være rustet til de det danske efterår og vinter er støvlen også udstyret med en vandtæt og åndbar membran. Sorel Rylee er et meget let alternativ til de mere klassiske Sorel støvler som Caribou, 1964 pac, Joan of arctic. Den har ikke en udtagelig filtsok som disse, omvendt er den heller ikke lige så varm.
Indvendigt har hele støvlen et blødt fleece for. Indlægssålen er en udtagelig EVA sål, som giver god støtte omkring hæl og svang.
Den yderste sål har en praktisk gummi belægning, samt et mønster, som er med til at give støvlen bedre greb på våde overflader.
Sorel’s Rylee er en let og flot støvle, perfekt som vinterstøvle til de danske vintere vi efterhånden (desværre) har fået med få dage med frost og meget lidt sne.
Til pleje af Sorel Rylee anbefaler Pro-Outdoor: Nikwax Nubuck og Ruskinds imprægnering.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Rylee Dame Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: