Vinterstøvler | Sorel Torino II Tall WPs Quarry – Kvinder

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Torino II Tall WPs Quarry – Kvinder

DKK 1477.44 DKK 608.76

Sorel Torino Tall Vinterstøvle Torino II Tall er en let og varm Damevinterstøvle med et langt skaft i en super flot Nubuck. Ydersålen på Torino støvlen er lavet i en skridsikker gummi med …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2058 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Sorel Torino Tall Vinterstøvle
Torino II Tall er en let og varm Damevinterstøvle med et langt skaft i en super flot Nubuck.
Ydersålen på Torino støvlen er lavet i en skridsikker gummi med et markeret mønster, der kan bruges både på vej og sti, men som også griber fint i blødere underlag. I trædepuden ligger en udtagelig EVA-indlægssål der både former sig efter foden som støvlen bliver gået mere og mere til, og som også giver en bedre stødabsorbering, så Sorel’s Torino II Tall er behagelig at have på selv efter mange timer.
Støvlen er lavet med en både åndbar og vandtæt membran, der sikrer at hverken sne, sjap eller regn kommer igennem og ind til foden. Torino støvlen er foret med 100 gram isolering, samt et lag Microfleece der giver en bedre komfort og optimerer de svedtransporterende egenskaber. På toppen af skaftet sidder en lille Faux Pelskant. Snørebåndene sidder i store åbne metal-ringe, der gør at den er super nem at stramme op. Torino støvlen er forstærket med et kantbånd hele vejen omkring foden, som beskytter Nubuck skaftet bedre imod sne og sjap. Ved hælen er kantbåndet ekstra højt, og sørger for at du ikke jokker støvlen i stykker hvis du træder dem af i hælen.
Med den lette 100 grams isolering er støvlen ikke alt for varm, så du både kan bruge den i overgangssæsonerne, og på de kolde vinterdage med en god ulden sok. Perfekt til både en dag i byen, på kælkebakken eller på skiferien.
Dame Vinterstøvle
Nubuck Læder
100 gram isolering
Microfleece Liner
Vandtæt Membran
EVA Indlægssål
Gummi yder- og mellemsål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Torino II Tall WPs Quarry – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: