Vinterstøvler | Sorel Torino II Talls Black – Kvinder

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Torino II Talls Black – Kvinder

DKK 965.12 DKK 560.88

Sorel Torino Tall Vinterstøvle Torino II Tall er en let og varm Damevinterstøvle med et langt skaft i en super flot Nubuck. Støvlen er lavet m…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1991 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Sorel Torino Tall Vinterstøvle
Torino II Tall er en let og varm Damevinterstøvle med et langt skaft i en super flot Nubuck.
Støvlen er lavet med en både åndbar og vandtæt membran, der sikrer at hverken sne, sjap eller regn kommer ind til foden. Torino støvlen er foret med 100 gram isolering, samt et lag Microfleece der giver en bedre komfort og optimerer de svedtransporterende egenskaber. På toppen af skaftet sidder en lille Faux Pelskant. Snørrebåndene sidder i store åbne metal-ringe, der gør at den er super nem at stramme op. Torino støvlen er forstærket med et kantbånd hele vejen omkring foden, som beskytter Nubuck skaftet bedre imod sne og sjap. Ved hælen er kantbåndet ekstra højt, og sørger for at du ikke jokker støvlen i stykker hvis du træder dem af i hælen.
Ydersålen er lavet i en skridsikker gummi med et markeret mønster, der kan bruges både på vej og sti, men som også griber fint i blødere underlag. I trædepuden ligger en udtagelig EVA-indlægssål der både former sig efter foden som støvlen bliver gået til, og som også giver en bedre stødabsorbering, så Sorel’s Torino II Tall er behagelig at have på selv efter mange timer.
Med den lette 100 grams isolering er støvlen ikke alt for varm, så du både kan bruge den i overgangssæsonerne, og på de kolde vinterdage med en god ulden sok. Perfekt til både en dag i byen, på kælkebakken eller på skiferien.
100 gram isolering
Microfleece Liner
Vandtæt Membran
EVA Indlægssål
Gummi yder- og mellemsål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Torino II Talls Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: