Vinterstøvler | Sorel Torino IIs Black – Kvinder

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Torino IIs Black – Kvinder

DKK 948.71 DKK 492.48

Sorel Torino Dame Vinterstøvle Torino Vinterstøvlen fra Sorel, er et super flot bud på en kortskaftet og let damestøvle, der kan bruges i både overgangs- og vintersæsonen. Indvendigt er støvlen foret med 100 gram isola…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1994 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Sorel Torino Dame Vinterstøvle
Torino Vinterstøvlen fra Sorel, er et super flot bud på en kortskaftet og let damestøvle, der kan bruges i både overgangs- og vintersæsonen.
Indvendigt er støvlen foret med 100 gram isolation, og belagt med Microfleece. Fiberforet gør at støvlen bedre holder fødderne varme, og microfleece lineren giver både en bedre komfort samt svedtransporterende evner, så fugten kan komme væk fra foden. I trædepuden ligger en udtagelig EVA-indlægssål, der former sig efter foden og giver lidt ekstra stødabsorbering.
Udvendigt er skaftet lavet i en kombination af Nubuck og tekstil, og støvlen er lavet fuldstændig vandtæt. Snørrebåndene sidder i store åbne ringe, så støvlen er nem at stramme op, så den sidder godt til. Rundt i kanten ligger et syntetisk kantbånd, der båder beskytter støvlen i sne og sjap, og som også gør at du ikke ødelægger støvlen, når du træder den af i hælen.
Mellem- og ydersål er lavet i gummi, og der er et groft mønster udvendigt, så du står bedre fast. Gummisålen har også den fordel, at den ikke mister grebet i underlaget selv hvis det er koldt og vådt.
Vandtæt konstruktion
Nubuck og Tekstil
Skridsikker Gummisål
EVA Indlægssål
100 gram isolation

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Torino IIs Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: