Vinterstøvler | Sorel Torinos Quarry / Cloud Grey – Kvinder

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Torinos Quarry / Cloud Grey – Kvinder

DKK 941.18 DKK 581.40

Sorel Torino Vinterstøvle Torino Vinterstøvlen fra Sorel, er et super flot bud på en kortskaftet og let damestøvle, der kan bru…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1996 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Sorel Torino Vinterstøvle
Torino Vinterstøvlen fra Sorel, er et super flot bud på en kortskaftet og let damestøvle, der kan bruges i både overgangs- og vintersæsonen.
Udvendigt er skaftet lavet i en kombination af Nubuck og tekstil, og støvlen er lavet fuldstændig vandtæt. Snørrebåndene sidder i store åbne ringe, så støvlen er nem at stramme op, så den sidder godt til. Rundt i kanten ligger et syntetisk kantbånd, der båder beskytter støvlen i sne og sjap, og som også gør at du ikke ødelægger støvlen, når du træder den af i hælen.
Indvendigt er støvlen foret med 100 gram isolation, og belagt med Microfleece. Fiberforet gør at støvlen bedre holder fødderne varme, og microfleece lineren giver både en bedre komfort samt svedtransporterende evner, så fugten kan komme væk fra foden. I trædepuden ligger en udtagelig EVA-indlægssål, der former sig efter foden og giver lidt ekstra stødabsorbering.
Mellem- og ydersål er lavet i gummi, og der er et groft mønster udvendigt, så du står bedre fast. Gummisålen har også den fordel, at den ikke mister grebet i underlaget selv hvis det er koldt og vådt.
Vandtæt konstruktion
Nubuck og Tekstil
Skridsikker Gummisål
EVA Indlægssål
100 gram isolation

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Torinos Quarry / Cloud Grey – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: