Vinterstøvler | Sorel Winter Carnival WPs Quarry / Black – Kvinder

Tilbud

Vinterstøvler | Sorel Winter Carnival WPs Quarry / Black – Kvinder

DKK 1203.84 DKK 595.08

Sorel Winter Carnival Vinterstøvle En af de mest populære og super lækre Sorel Vinterstøvler, der ikke er for tung med stadig kan klare helt ned til -32°C. Winter Carnival støvlen har den karekteristiske Sorel fod, der er lave…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2064 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Sorel Winter Carnival Vinterstøvle
En af de mest populære og super lækre Sorel Vinterstøvler, der ikke er for tung med stadig kan klare helt ned til -32°C.
Winter Carnival støvlen har den karekteristiske Sorel fod, der er lavet ligesom en gummistøvle og 100% vandtæt. Ydersålen har et sildebensmønster der er specielt godt til f.eks. sne og sjappede dage. Gummifoden har også den fordel at den ikke bliver "hård" når temperaturne falder, så de hele tiden har en god friktion imod underlaget. Så har du også vinterdæk på fødderne!
Skaftet er lavet i et let og bøjeligt Nylon materiale, der er PU-coated på indersiden så støvlen er vandtæt hele vejen op. For at sikre at der heller ikke kan komme vand eller sne ind igennem syningerne, er Sorel’s Winter Carnival Seam-Sealed, hvilket vil sige at syningerne er limet fra indersiden, for at sikre fuldstændig vandtæthed.
Testet ned til -32°C
For at sikre at du kan holde varmen, også når tempoet ikke er højt hvor blodet pumper, har støvlerne en 6 mm Thermoplus indersok. Thermoplus sokken kan tages ud og vaskes, og de kan derfor også skiftes ud i løbet af støvlernes levetid, hvis der bliver behov for det. På toppen af den udtagelige indersok sidder et fast plysset Pile Fleece Snefang som lukker lidt bedre til i toppen af støvlen. Udover at fleecen kanten giver Winter Carnival et lidt mere lækkert look, sørger den selvfølgelig også for at holde det værste puddersne ude af støvlen.
Nede i sålen ligger desuden en 2,5 mm Frost Plug, som gør at kulden fra den kolde og frosne jord ikke kommer op igennem sålen og køler dig ned. Med den 100% vandtætte konstruktion, varme Thermoplus indersok og ekstra isolerende Frost Plug, gør det at Winter Carnival støvlen er testet helt ned til -32°C. Gode uldsokker gør en verden til forskel på din oplevelse, så kombiner støvlen med de rigtige sokker for at få den bedste varme.
Der er gode grunde til at Winter Carnival støvlen er en af de mest populære Sorel Støvler, både i Danmark og resten af norden. Men så langt væk som Grønland, Alaska eller Sibirien, er Sorel også kendt for at være det oplagte valg, når du skal have varme og vandtætte Vinterstøvler i den bedste kvalitet.
Dame Vinterstøvle
Testet ned til -32°C
6 mm Thermolus
2,5 mm Frost Plug
Pile Fleece Snefang
Fod i Naturgummi
PU Coated Nylon skaft
Seam-Sealed

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterstøvler | Sorel Winter Carnival WPs Quarry / Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: